Багато клієнтів компанії “Дикий Сад”, коли у них вдома перестає або починає погано працювати WiFi, звинувачують в цьому роутер, кабель і провайдера. Однак, найчастіше проблеми з якістю і швидкістю доступу з’являються через бездротових мереж сусідів. Люди купують собі WiFi точки доступу, починають працювати на каналах, які встановлені за замовчуванням, а вони часто збігаються з Вашими. Так як же дізнатися які канали WiFi вільні біля вашої квартири, а які найбільш завантажені? Більш детально радимо ознайомитись на сайті ДС м.Миколаїв, розділ «Налаштування Wi-Fi мережі»

Якщо ваші проблеми не пов’язані з WiFi тоді скачайте файл nettest та збережіть на “Робочому столі”. Завжди скачуйте цей файл з нашого сайту, його версія постійно оновлюється.

Остання версія 200320.

Розпакуйте з архіву файл nettest.cmd. Запустіть програму nettest (nettest.cmd) та дочекайтеся завершення її роботи (тривалість роботи до декілька хвилин ). Результатом буде файл output (output.log). Передайте цей файл адміністратору системи для аналізу проблем.

Вкрай бажано докласти скріншот результату тесту швидкості(посилання). Інші перевірки швидкості з інших сайтів можуть тільки доповнити тест. Тест швидкості через WiFi може дати нестабільный чи занижений результат.

Увагв! Якщо тест виконується при підключенні через роутер, адміністратор може попросити повторити тест при підключенні кабелю від провайдера напряму до компьютера.

Скрипт працює під Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 sp2, Windows7.